Абонаментна поддръжка на климатици.

Доставка и монтаж

Профилактика

Сервиз

Абонаментна подръжка

Оглед и консултация

abonamentna poddryjka - clima-stil.com

Фирма „Клима Стил Бургас“ предлага абонаментна поддръжка на климатични системи за своите клиенти в гр. Бургас и региона. Този вид услуга осигурява по-надежна и безпроблемна работа на климатичните системи във вашия офис, магазин и дом.

Какво представлява абонаментната поддръжка на климатици?

При сключване на договор за абонаментна поддръжка на климатици, ние извършваме:

Поне веднъж в годината се препоръчва извършването на регулярен оглед на климатика, както и неговото периодично почиставане. При възникнали повреди или каквито и да са проблеми свързани с вашият климатик, екипите ни са на разположение да отреагират в рамките на няколко часа с точно диагностициране и отрстраняване на проблема. Това гарантира както вашето спокойствие, така и правилното функциониране на климатичните системи на обекта.

Какви са ползите за Вас и Вашия климатик?

Важни точки от поддъжката на климатичните системи е регулярният оглед и почистване на климатичната инсталация с цел поддържане на добра енергийна ефективност и енергоспестяване. Включително това оказва благоприятно въздействие и влияние на хората живееши и работещи в даденото помещение. Премахват се не само прахта и мръсотиите, но и голяма част от вредните бактерии и микроорганизми, които се натръпват с времето около топлообменниците.

Договорът за абонаментна поддръжка на климатици Ви осигурява:

  • Периодична  диагностика и навременно обслужване;
  • Премахване на мръсотии и прахта натрупала се по време на експлоатация на механични части и топлообменници;
  • Бързо отстраняване и реагиране при възникнал проблем;
  • Преференциални цени при покупката на нова техника или резервни части;
  • Приоритетни за поддръжка са клиентите ни с договор, пред клиентите ни без;
  • Гаранция за оптимални параметри на работа на климатика;
  • Удължаване живота на климатичната обстановка.

„Клима Стил Бургас“ притежава всички необходими сертификати за обслужване, сервиз и абонаментна поддръжка на климатици. Навременна диагностика, профилактика и обслужване са ключовите моменти за правилното функциониране на климатичната система. Тази услуга ви осигурява предимство преди всички останали ремонти без договор за абонаментна поддръжка. Освен, че Вие ще бъдете с приоритет, пред всички останали наши клиенти без договор, при нужда получавате и преференциални цени при закупуването на резервни части или доставка и монтаж на нов климатик.

Каква е цената за абонаментната поддръжка на климатична система?

Цената варира и се оформя индивидуално, спрямо броя климатици изискващи редовно обслужване, техния тип, (колонен, стенен, подов и т.н.) както и спрямо особеностите на помещенията (големина, вид, дейност извършвана в тях). При интерес, можете да се свържете с нас, за да уговорим удобен ден и час за посещение от техник. Той ще огледа помещенията и климатиците, и ще изготви оптималната за Вас оферта за абонаментна поддръжка на климатичната инсталация.

Запазете час:

Обадете се на посочените телефони или използвайте директен чат от иконката долу в дясно със служител на фирмата. Нашите колеги ще се погрижат да запазят час за профилактика и почистване на вашия климатик. Ние се съобразяваме с графика на клиентите си и ще резервираме час в удобно за вас време.
Натиснете настрани за да скриете листа със сравняваните продукти
Сравни