29/04/2019 By Клима Стил Off

Климатици Daikin – за всеки дом и бизнес?

Daikin предоставя ефективни климатични решения за всеки дом и бизнес. Ето затова те присъстват на българския пазар повече от двадесет години. Разнообразната гама от продукти на Daikin включват инверторни и хиперинверторни климатици, мултисплит системи и термопомпи. Основно мото и акцент на компанията са  иновативните технологии и енергийно ефективните климатични решения, които напълно съответстват с нормите за екологичен дизайн и опазване на околната среда.

Водещ производител на климатична техника

Daikin Europe N.V. е част от Daikin Industries Limited – японска мултинационална компания, специализирана в областта на климатичните и охладителни системи, електроника, полупроводници и отбранителна техника.

От 1924 г. до сега, Daikin e водещ производител на климатична техника, с фокус върху иновативните технологии, създаващи комфорт и качество за всички хора по света.

Повече от 90% от всички климатици с марка Daikin за европейския пазар са произведени в Остенде, Белгия (централата на Daikin Europe) и в Пилзен, Чехия.

Ефективни решения за всеки дом

Една от наложителите се през годините и предпочитана марка климатици, която намира приложение във всеки дом, къща или апартамент. Разполагащи с иновативни технологии за управление, който ще покрият всички Ваши нужди. Интелигентния сензор за присъствие се грижи за оптималния въздушен поток, а  висококачествените въздухопречистватели премахват праховите частици, миризмите и алергените.

Ефективни решения за всеки бизнес

Дайте тласък на Вашия бизнес и създайте перфектния климат за вашите клиенти и служители! Климатици с марка Daikin предлагат високоефективни климатични решения за отопление, охлаждане и вентилация за всеки бизнес – от производствени, складови и сервизни помещения до големи търговски помещения.

Защо да изберете климатици Daikin?

Висока енергийна ефективност

С климатици Daikin пестите енергия и пари, благодарение на високата сезонна ефективност до A+++  и различните енергоспестяващи функции.  Определени като едни от най-икономичните климатични системи за охлаждане и отопление, предлагащи модели от среден (A+) до най-висок клас (A+++). А с енергоспестяващите функции – “Интелигентно око”, седмичен таймер и др., не само ще спестите значително от консумацията на електроенергия, но ще намалите вредните емисии на въглероден диоксид.

С грижа за околната среда

Всички климатици Daikin използват еднокомпонентния фреон R32, който намалява въздействието върху околната среда с 68% в сравнение с R410A.

Абсолютен контрол навсякъде, по всяко време

Абсолютен контрол навсякъде и по всяко време с онлайн контролерът на климатици Daikin. Онлайн контролерът Ви позволява да управлявате климатика от компютър, смартфон или таблет. Следите напълно състоянието на Вашия климатик, контролирате и програмирате режима на работа и температурата.

Изключително ниски нива на шум

Изключително ниски нива на шум и перфектен въздушен поток са едни от предимствата на климатици с марка Daikin! Шумът, който се генерира е почти недоуловим за човешкото ухо – едва 19 dB.

Чист въздух всеки ден

Най-високият клас климатични системи от марката се харектеризират с една от най-ефикасните технологии за пречистване на въздуха – Flash Streamer. В основата на тази технология е допълнителното обработване на въздуха – разгражда всички остатъщи от формалдехид, вируси и плесени.